پروژه خوردگي در صنايع فرآوري شير خوراكي

۲۳۱ بازديد

پروژه خوردگي در صنايع فرآوري شير خوراكي

قيمت: 19900 تومان

 

در نگاهي سطحي  شير يك مايع ساده به نظر مي رسد .اما در حقيقت يك امولسيون پيچيده از لاكتوزها، پروتئينهاي پنير ،گلبولهاي چربي و مواد معدني و ويتامين ها در يك محلول آبي است. همچنين چربي ها به صورت گويچه هاي كوچك و ظريف در اين محلول حضور دارند.

اثر شير بر روي تجهيزات:


 شير علي رغم اينكه لاكتيك اسيد در خود دارد تقريبا ماده بي اثري است . و اين اسيد با ترش شدن طبيعي يا مصنوعي به منظور تهيه پنير و كره  زياد مي شود و شايد اين تنها جزء سازنده شير باشد كه مسئول حمله به فلزات است. 


خوردگي تجهيزات لبني :


صنعت لبنيات شير را ميگيرد ، عمل آوري مي كند و آنرا براي مصارف ديگر توزيع مي كند. كنترل خوردگي در صنعت لبنيات به طبيعت اين محصولات و فرايند توليد آنها بستگي دارد.خوردگي در صنايع لبني يكي از بزرگترين معضلات اين صنعت مي باشد. بطوري كه سالانه هزينه سنگيني را به اين صنايع تحميل مي كند.


مطالب كامل اين مقاله در 47 صفحه و به دو صورت فايل هاي word و pdf گردآوري شده است.

درصورت تمايل منابع اصلي نيز برايتان ايميل مي گردد

اين پروژه با استفاده از ترجمه مقالات معتبر isi و در طول 4 ماه حاصل شده است.

 

خريد        سوال از فروشنده

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.